Departament de Llatí de Pedreguer

10 oct.

Blogs a l’aula, segona edició.

El passat 29 de setembre començava a Sagunt la segona edició del curs ofertat pel CEFIRE d’aquest municipi, Els blogs, una eina educativa per a les humanitats, les característiques del qual podeu veure al post que vaig publicar l’any passat. Fins i tot el nombre d’inscrits va ser el mateix, 115 per a 25 places. El vostre servidor farà un esforç i les places han pujat a 30.

La collita de l’any passat va ser fantàstica i avui encara tenen molt bona vida alguns dels blogs dels companys que fan més gran la blogosfera clàssica: Nihil sub…, Eudore, Hèrcules i els seus treballs, Hemeroskopeion, Teresa, El vellocino de oro, Neso, el de la túnica, Suadent…, l’elegant Gygès, Paris, el del judici, Dionís… (no m’oblide de ningú: la resta estan una mica aturats de fa mesos! És comprensible; portar açò endavant és més costós del que pot semblar a primera vista: però espere veure-vos renàixer).

Si llegiu el post enllaçat de l’any passat, veureu que el curs de moment està ocult; només accepta gent matriculada, però tan aviat acabe (4 de desembre), el farem públic com vam fer l’any passat.

El que sí puc anar anunciant-vos és el continu degoteix d’alumnes que ja han publicat el blog; ací els teniu:

Com podeu veure, són moooooolt aplicats. A veure si puc seguir-los el ritme!

2 Responses to “Blogs a l’aula, segona edició.”

 1. 1
  jcatalà Says:

  Inoblidable Sergi. Veig que tens nous alumnes, noves emocions. Sí que es fa difícil escriure qualsevol cosa quan hi ha gent tan preparada. Segur que sabràs motivar-los a tots com ho feres en nosaltres amb sàvies explicacions i eixe humor teu ple de vida i simpatia. Ho tinc en bon record.

 2. 2
  Raquel Says:

  Hola, Sergi!!

  Pel que veig els blogs d’enguany han començat amb molta força. Espere que disfruten del curs tant com nosaltres, és un plaer vore com aquesta blogosfera va creixent i això és en gran part gràcies a tu i a la teua paciència.

  Llarga vida per als nous blogs!

Leave a Reply

© 2023 Departament de Llatí de Pedreguer | Entries (RSS) and Comments (RSS)

Powered by Wordpress, design by Web4 Sudoku, based on Pinkline by GPS Gazette