Departament de Llatí de Pedreguer

04 oct.

Curs on-line

Bé, com ja heu observat (i inclús heu comentat), aquest blog estava criant teranyines. Les raons les he anat suggerint ací i allà. I les resumia en un post anterior.

Doncs bé, ahir va començar un dels punts que esmentava en eixe article, el curs del CEFIRE de Sagunt “Els blogs una eina educativa per a les Humanitats”.

La inscripció ha superat totes les expectatives: 115 companys es van matricular per a 25 places. Realment esteu bojos, amics meus! El nostre benvolgut Hermes intentarà usar les seues influències divines per tal de poder oferir-nos altre curs properament. Els déus siguen lloats!
El guió del curs és el següent:

  1. Els blogs, una ferramenta de la web 2.0
  2. Creació d’un blog
  3. Emprant el blog com a eina educativa: activitat nivell 0
  4. Emprant el blog com a eina educativa: activitat nivell 1 (cacera de tresors)
  5. Emprant el blog com a eina educativa: activitat nivell 2 (generadors d’activitats)
  6. Emprant el blog com a eina educativa: activitat nivell 3 (blog d’aula)
  7. Ferramentes de la web 2.0
  8. Recursos generals per a bitàcoles
  9. Recursos educatius de l’àrea de les Humanitats per a bitàcoles
  10. Afegint recursos

El curs s’aprofita de l’apartat de cursos dels nostres amics de Chiron. Aquest apartat empra la plataforma Moodle per a cursos on-line.

He de reconéixer que el “material” humà que va assistir a la sessió de presentació ens donarà grans satisfaccions: de fet, encara no ha passat un dia, i ja tenim un blog nou en la família: El vellocino de oro, de Elena.

Com que, de moment, els avanços només poden veure’ls els matriculats al curs, aniré informant-vos des d’ací dels successius naixements blogosfèrics i aniré afegint-los a la nova categoria d’enllaços Blogitantes noui.

Però no dubteu que, com a bon blogfessor, tan punt acabe el curs (3 de desembre) deixarem el curs amb entrada lliure per tal que el puga fer servir tot aquell que ho desitge.

Salutem plurimam!

[Espere dedicar-li més temps al meu abandonat blog ara que ja tinc enllestida una de les tasques pendents... encara que m'estic tement que m'han de fer treballar moooolt aquests nous bloguers!]

One Response to “Curs on-line”

  1. 1
    Ana Says:

    Mucha suerte en el curso, seguro que vas a crear una nueva generación de blogoclásicos.

Leave a Reply

© 2024 Departament de Llatí de Pedreguer | Entries (RSS) and Comments (RSS)

Powered by Wordpress, design by Web4 Sudoku, based on Pinkline by GPS Gazette