Departament de Llatí de Pedreguer

26 oct.

8 blogfessors més…

Ja només en falten 8.

S’han unit a la família blogoclàssica:

Segueixen perfeccionant l’art… alguns, perquè els motorets ja van per la quarta activitat. I són tan bones que em fa fins i tot vergonya estrenar enguany “Accepta el repte”… Però m’estan despertant el “cuquet”… i a més per aquí s’han assabentat de les vostres habilitats detectivesques i volen fer-vos un encàrrec molt especial: descobrir al llarg del curs l’autor, autors o autores o autora d’un assassinat i d’un robatori: estigueu atents al darrer dia del mes perquè començarà la tercera temporada de “Accepta el repte!”

2 Responses to “8 blogfessors més…”

  1. 1
    rosario velasco Says:

    Algunos vamos algo más atrasados, pero cumpliendo el calendario. Hoy no podemos entrar en chiron. ¿Qué le pasa?¿Vuelve a estar de revisión?. Estoy un poco asustada ante los comentarios de los compas acerca de las dificultades de la caza de tesoros o del crucigrama.

  2. 2
    Sergi Says:

    Charo, no patisques… No puntua més acabar abans… I no t’agobies per les futures dificultats… De fet, els mateixos companys que ja han passat per elles ens estan aplanant el camí a tots (a mi inclòs): visita el fòrum i veuràs.

Leave a Reply

© 2023 Departament de Llatí de Pedreguer | Entries (RSS) and Comments (RSS)

Powered by Wordpress, design by Web4 Sudoku, based on Pinkline by GPS Gazette