Departament de Llatí de Pedreguer

26 juny

Activitats d’estiu al MNAT

Activitats que portarà a terme el Museu Nacional Arqueològic de Tarragona dins de la temporada d’estiu:

Adreçat als més joves, durant el mes de juliol el programa “Investiga la història”, que té com a principal objectiu, utilitzant la investigació com a base, facilitar un apropament al nostre passat tot gaudint de l’aprenentatge. Les activitats previstes són:

Dijous 5 de juliol, Fent d’arqueòleg, on en una excavació fictícia que hem reproduït en una de les sales del Museu, amb materials reals, es pot comprovar què és l’arqueologia i de quina manera ens ajuda a comprendre la nostra evolució..

Dijous 12 de juliol, Resolent els enigmes, on es pot conèixer com vivien i morien els homes i dones de l’edat del Bronze a partir dels enigmes que ens plantegen en un laboratori antropològic, enigmes que s’han de resoldre tot visitant l’exposició “Pentinar la mort”.

Dijous 19 de juliol, Descobrint una ciutat, en la que explorant a les sales del Museu es pot descobrir com era la ciutat de Tàrraco. Un viatge que permet apropar-se a la vida quotidiana dels antics habitants de la ciutat: les seves cases, les seves aficions, com menjaven o el edificis que veien cada dia.

Les activitats es porten a terme al Museu Arqueològic de Tarragona (plaça del Rei, 5) a les 11h. L’edat recomanada és de 6 a 12 anys. El preu és de 3,75 € per persona i activitat. S’ha de fer reserva prèvia. Informació: 977 25 15 15 / 977 23 62 09.

Us recordem, també que, el dissabte 30 de juny, comença com cada any, l’activitat Caius i Faustina, us conviden a la seva vil·la, una ocasió única per a tots aquells, que d’una manera distesa, divertida i participativa vulguin conèixer, de primera mà, la vida d’una vil·la de l’entorn de Tàrraco. Aquesta activitat es porta a terme els capvespres dels dissabtes (fins l’1 de setembre), a partir de les 19:30h a la Vil·la romana dels Munts (Altafulla). S’ha de fer reserva prèvia als telèfons 977 25 15 15 / 977 23 62 09.

Leave a Reply

© 2024 Departament de Llatí de Pedreguer | Entries (RSS) and Comments (RSS)

Powered by Wordpress, design by Web4 Sudoku, based on Pinkline by GPS Gazette