Departament de Llatí de Pedreguer

19 juny

Un meme

Ana em llança un meme, després d’un any de no contestar-ne cap:

“Imagina que tens un col·lega que imparteix la teua mateixa assignatura i vol incorporar les TIC a la seua matèria per al curs vinent. Ve a tu a cercar un consell, perquè li sona que tens un blog i estàs embolicat amb aquesta mena de coses. Què li diries? Quines serien les claus perquè el teu company tingués èxit en aquesta empresa?”

Atesa la llau de respostes més qualificades que la meua, dubte que les meues opinions puguen aportar alguna cosa nova; tot i això, per tal que no em renyen, us deixe alguna reflexió:

Un col·lega que imparteix la teua mateixa assignatura: difícilment puc aportar alguna cosa a un col·lega de llatí o grec… Crec que ara per ara no hi ha nullus magister sine blogo… Fins i tot em fa “cosa” impartir el curs que haig de fer el darrer trimestre de l’any, com amablement recordava Hermes: si, en principi, era per arribar a crear un blog i emprar-lo com eina educativa!!! Voleu dir que els que se matriculen no hauran ja superat amb escreix aquest pas?

Bé, bromes a banda, jo crec que la pregunta inicial seria:
Per a què vols incorporar les TIC a l’aula?

  1. com ajuda i suport
  2. per a presentar i elaborar activitats
  3. per ambdues coses

Sense voler ser exhaustiu, començaria per fer-li un agradable passeig per aquest mapeta conceptual que acabe de fer, i si després no està fins els nassos, potser s’enganxe al club.

Poca gent queda per a passar la meme, però trobe que serà interessant llegir el que escriu Santi i convide també al company de Filosofia Jesús.

4 Responses to “Un meme”

  1. 1
    Blai Says:

    Jejeje, fent mapetes conceptuals i tot, que “currat”.

    Ei tiu! No em podia imaginar mai que tanta gent llegira el Canfali, tu ja m’entens, oi? Fa més de deu dies i encara…

  2. 2
    jesus Says:

    Precisament el tema dels meme és un dels que estic investigant en la tesis que estic fent, però no arribe a entendre el significat d’aquesta proposta. Proposar memes? donar respostes a preguntes que algú formula?

    M’hauras d’explicar personalment de què va. Crec que “de tanto leer y poco dormir se me está secando el cogote”

  3. 3
    Ana Says:

    Como Blai, te felicito por el mapa conceptual, una novedad en tus presentaciones a las que habrá que sacar mayor partido.
    Muchas gracias por contestar, seguro que engancharás a más de uno en el curso de septiembre y la nómina de Chiron aumentará considerablemente.

  4. 4
    Sergi Says:

    Blai, la fama ha traspassat termes municipals, jeje… Ahir a Xàbia em preguntaren pel tema (i no està tan currat el mapeta conceptual, de fet estic tot començant en eixa aplicació de Cmaps Tools: poden fer-se autèntiques meravelles)

    Jesús, supose que ja ho tens clar, després de parlar a l’Instit (no ets l’únic, d’altra banda, que fa jugar la paraula meme amb memez, pero home, es passa una bona estona)

    Ana, gràcies per les felicitacions, però tinc els meus dubtes respecte al curs: m’estic assabentat de que van autèntics genis com alumnes… tot i que és igual, com bé has dit en alguna ocasió, aprendrem tots junts…

Leave a Reply

© 2024 Departament de Llatí de Pedreguer | Entries (RSS) and Comments (RSS)

Powered by Wordpress, design by Web4 Sudoku, based on Pinkline by GPS Gazette