Departament de Llatí de Pedreguer

26 maig

La meua més orgullosa i sentida enhorabona

Ahir vam anar a la Universitat d’Alacant a conéixer els resultats de l’XI Certamen de Llengües Clàssiques de la província d’Alacant, organitzat per la delegació d’Alacant de la SEEC i dut a terme fa dues setmanes.

Amb les melenes al vent (manca d’aire condicionat) i xarrant de tot un poc, vam fer el viatge amb l’incombustible R5 Campus (ei, un referent!) la Sofia i el Blai, sense saber quins havien estat els resultats.

La notícia detallada crec que és millor que la llegiu contada per un protagonista principal, el Blai.

Jo només vull traslladar-li (a ell -pel primer premi en traducció i comentari d’un text en grec i el segon premi pel corresponent al llatí [Ana, definitivament hauré de canviar d'especialitat, :-)] i a la Sofia -per tenir la gosadia de participar-hi i endur-se el diplometa i el llibre de l’Apuleu) la meua més orgullosa i sentida enhorabona.

I dir que el mèrit (com a mínim el 95%) és només d’ell. Si jo he avivat l’espurna que li ha fet estimar més del que estimava els clàssics, ja em done per satisfet.

Ha estat un plaer tenir-vos com alumnes i espere que tots els anys isca, almenys, un alumne (és genèric, és que no m’agrada massa el políticament correcte, ja sabeu!) com vosaltres.

Gratias uobis ago!

8 Responses to “La meua més orgullosa i sentida enhorabona”

 1. 1
  charo Says:

  Moltes felicitacions als tres pels premis.

  A vegades ens agradaria “clonar” algun alumne.

  Salutacions

 2. 2
  Ana Says:

  Enhorabuena, Sergi, por la parte que te corresponde que no es poca. Es indudable que son ellos los que hacen los exámenes, pero sin tus ánimos, la formación que les has dado y tu apoyo, no hubieran llegado a ser lo que son. Así que puedes sentirte muy orgulloso de los resultados.
  Alumnos como Blai pasan muy de vez en cuando por las aulas: dichoso tú que has podido disfrutarlo. Aunque, en la distancia, todos nos hemos sentido un poco acompañantes de sus progresos y de sus éxitos. Espero que la vida le traiga muchos más momentos agradables, como a ti.

 3. 3
  Lluís Says:

  Enhorabona, Sergi, per la part que et toca!
  Al Blai ja l’he felicitat. Coses així ajuden a continuar, oi?
  Que acabi bé el curs.
  Ah! I que demà n’hi hagi sort en la teva nova ‘aventura’.
  Salutacions.
  Lluís.

 4. 4
  Blai Says:

  Jejeje, gràcies Sergi! Queda pendent doncs el dinar! ;-)

 5. 5
  Sofia Says:

  Bé Sergi, gràcies per tot, tu també has estat un bon professor. La veritat és que l’any que ve trobarem a faltar l’ambient de l’institut. Ah! i no et preocupes del genèric!!
  PD: lo de les melenes al vent va ser graciós, jaja.

 6. 6
  santi Says:

  El concurs está posant-se cada any més difícil. Em consta que els del tribunal ho tenen força complicat. Així que cal felicitar-vos a tots tres pel vostre éxit, participació i esforç.

 7. 7
  Sergi Says:

  Gràcies a tots.

  Lluís, encara estim recuperant-me de la nova aventura. Finalment seré regidor, però trobe que serà una legislatura dureta… Les gavines planen fortes per ací.

  Blai, no cal que em pagues dinar, home…

 8. 8
  Lluís Says:

  Sergi:
  Et desitjo tota la sort del món en aquesta nova etapa. A veure si poses una mica de seny clàssic entre tanta ‘tropa’ deshumanitzada. Segur que les gavines no es resistiran…
  Ánim! Salutacions.
  Lluís.

Leave a Reply

© 2023 Departament de Llatí de Pedreguer | Entries (RSS) and Comments (RSS)

Powered by Wordpress, design by Web4 Sudoku, based on Pinkline by GPS Gazette