Departament de Llatí de Pedreguer

02 des.

Premi per a l’IES

L’alumnat de 1r i 2n d’ESO de l’IES de Pedreguer ha aportat treballs al Concurs de Murals de les Dones Científiques Invisibles organitzat per RUVID, una xarxa de les universitats valencianes per al foment de la investigació. La participació ha estat enriquidora per a tots els equips i encara més quan han sabut el premi atorgat: el 1r premi compartit amb una altre centre, que arreplegaren el 26 de novembre en l’Auditori del Jardí Botànic de València. Així mateix, un altre mural de l’alumnat de 1r va quedar com a finalista. Aquest reconeixement mostra els fruits del treball d’investigació en equip. Enhorabona a tots i a totes.

L’enhorabona a tots els participants i especialment als premiats (”La dona investigadora”, de la clase 2ºB d’ESO. Professora: Montse Fornés. Alumnes: Marina Fornés, Jordi Costa, Diego Amay i Ainoa Morales) i als finalistes (“Les dones investigadores” de la clase de 1º d’ ESO del I.E.S. de Pedreguer. Professora: Montse Fornés. Alumnes: Ellie Burton, Josep Cantó, Alexander Dewfield, Rosa Ferrer, Carmen Gayá, Cameron Gregori)

Leave a Reply

© 2023 Departament de Llatí de Pedreguer | Entries (RSS) and Comments (RSS)

Powered by Wordpress, design by Web4 Sudoku, based on Pinkline by GPS Gazette