Departament de Llatí de Pedreguer

14 des.

Blogs a l’aula, segona edició

El passat dimecres vam acabar la segona edició d’Els blogs, una eina educativa per a les humanitats, ofertat pel CEFIRE de Sagunt i impartit gràcies a la plataforma Moodle de Chiron.
Igual com l’any passat, ens queda una nova colla de clàssics bloguers, que esperem que continuen fent més gran la ja gran família clàssica en la xarxa.
Com sempre, a partir d’ara, el curs queda obert per a visitants.
A destacar d’aquesta experiència la gran feina dels participants i, com sempre, l’esperit col·laboratiu dels mateixos. És fabulós veure com els mateixos alumnes van aclarint els dubtes entre ells i com gaudeixen veient els resultats de la tasca realitzada.
Us deixe dues impressions dels alumnes a la fulla d’avaluació (Què destacaries d’aquest curs?):

la complicitat i companyerisme d’alumnes i professor

la forma com he après a treballar que per a mi ha estat molt motivadora

Hem de dir que la tercera edició del curs ja està anunciada al CEFIRE (tot i que encara no s’ha obert la inscripció). Espere que seguisca tenint la mateixa acollida que fins ara. No oblideu tampoc pegar una ullada als altres cursos oferits per a l’any vinent per eixa activa assessoria que ha significat per al País Valencià una vertadera eclosió de les clàssiques. Sobretot és interessant, perquè es fa a prop d’ací, al CEFIRE de Benidorm, i sí que té oberta la matrícula, l’anomenat Omnia classica nova.
I ara a preparar-se per al no menor entusiasme dels companys gallecs que van començar el curs Chiron 2.0: Clásicas en el aula el passat 21 de novembre i en el qual tinc l’honor de col·laborar… i no és una frase feta, perquè així ho sent, veient no sols eixe entusiasme dels matriculats, sinó també els dels companys quironians. Com que les imatges parlen, segons diuen, millor que les paraules, podeu comprovar eixe entusiasme en el munt de fotografies que es van fer o en el vídeo que l’excels amfitrió ens va preparar: les cares parlen per elles mateixes.

2 Responses to “Blogs a l’aula, segona edició”

 1. 1
  álvaro Says:

  Sergi, confiamos en tu buen hacer y probada experiencia para que también la Gallaecia alumbre a buen número de bitácoras que pasen a formar parte del concurrido planeta quironiano!

 2. 2
  Sergi Says:

  Álvaro, no dudes que saldrán muy buenas bitácoras de esta experiencia… pero no por mi buen hacer sino por la calidad de los participantes (buena muestra son los primeros que han aparecido - y eso que el módulo de blogs aún no ha empezado!) y el seguro colchón que ofrece el resto de tutores.
  Saludos con morriña a Gallaecia y saludos al mirífico boss y sus muchachos.

Leave a Reply

© 2023 Departament de Llatí de Pedreguer | Entries (RSS) and Comments (RSS)

Powered by Wordpress, design by Web4 Sudoku, based on Pinkline by GPS Gazette