Departament de Llatí de Pedreguer

26 abr.

Cursos de clàssiques

sardanaDesprés d'haver abandonat el blog durant uns dies pel viatge a Barcelona (vam arribar dimarts passat passades les 22,00 hores; ni els actius Joan i Blai han posat encara res a les seues bitàcoles: tant és el material arreplegat; ja us contarem), us deixe uns interessants cursos que oferten a l'escola d'Estiu del Col·legi Oficial de Doctors i Llicenciats en Filosofia i Lletres i en Ciències de Catalunya (www.cdl.cat):

RECURSOS TIC PER A LLENGÜES CLÀSSIQUES
PAPIROLOGIA GREGA I
PAPIROLOGIA GREGA II
LES PEDRES PARLEN. INTRODUCCIÓ A L’EPIGRAFIA ROMANA I PREROMANA
CULTURA CLÀSSICA A L’ESO

Programes dels cursos ací.

La inscripció a l’Escola d’Estiu: del 4 al 22 de juny.Recordar-vos que la nova seu de la Facultat de Geografia i Història UB és al carrer Montealegre, 8 al centre de la ciutat de Barcelona.

Recomane sobretot el primer. Per què? Perquè entre el professorat figura un (als altres no els conec) que segur que no defrauda, Sebastià, dels dies de Dèdal (per cert, gràcies per eixa passejada per Barcelona en possiblement el dia més agobiant de tot l'any a la Ciutat Comtal -tan tan tan agobiant com un dia de Falles! Gràcies i te'n devem una; ;-):

El curs presenta els principals recursos elaborats a Catalunya per a l’ensenyament on line del llatí i el grec. S’ensenyen les eines telemàtiques perquè el professorat de secundària pugui elaborar el seu propi material i, alhora, participar en els portals ja existents: 1. Presentació i característiques d’utilització de “Aula de Llatí” i “Euclides Grec Politònic”. 2. Món clàssic a l’aula d’informàtica d’un IES. Exemple: IES Polinyà. 3. Presentació del portal Chiron i introducció pràctica a l’ús de les seves eines col·laboratives per aprendre a treure’n profit i afegir-hi nous materials. 4. Elaboració d’un blog: un blog (bloc, weblog, dip o bitàcola) és un espai personal o comunitari d’escriptura periòdica a Internet en línia via web. Cada alumne haurà d’ elaborar el seu propi blog amb materials propis.PROFESSORAT: Pedro L. Cano, José L. Cimarras, Francesca Mestre, M. Jesús Espuña, Sebastià Giralt, Miquel FernándezCOORDINACIÓ: Miquel Fernández
DIES: del 2 al 13 de juliol
HORARI: de 9,30 a 11,30 h. Total: 20 hores
LLOC: Facultat de Geografia i Història UB
PLACES LIMITADES: 24

 

 

3 Responses to “Cursos de clàssiques”

 1. 1
  Sebastià Says:

  Salue Sergi,

  Gràcies per la publicitat!

  Espero que us agradés BCN i el dia de Sant Jordi, malgrat la gentada.

 2. 2
  Blai Says:

  Jejeje, no patiu que ja penjaré alguna cosa sobre el viatge.

  Sí Sebastià, gràcies per la visita, a veure si algun dia ens la tornes (si no a Pedreguer, a València).

 3. 3
  Sergi Says:

  No es mereixen les gràcies, Sebastià! I clar que m’agradà Barcelona, fins i tot com a llauna de sardines… Potser siga, amb Girona, la ciutat que mai no em cansaré de visitar (i si a més descobresc llocs que no coneixia, com la biblioteca nacional, la seu de l’IEC o el passadís on s’amagaven les fantàstiques columnes, que ens vas mostrar, millor que millor).

  Blai, no hi ha presa.

  Us envie una imatge, gentilesa del Sebastià. A veure si us trobeu (jo estic amagat darrere de Lorena).

Leave a Reply

© 2023 Departament de Llatí de Pedreguer | Entries (RSS) and Comments (RSS)

Powered by Wordpress, design by Web4 Sudoku, based on Pinkline by GPS Gazette