Departament de Llatí de Pedreguer

23 març

Aturem el NODO

Tot i que aquesta bitàcola es dedica bàsicament a l’educació i al llatí (i a pesar de que també ho he publicat al meu blog reflexiu), no vull estar-me de publicar aquesta notícia, perquè crec que la llibertat d’expressió és essencial per a l’educació i la defensa de la nostra llengua també:
A travès del Francesc m’assabente de la següent campanya: DIGUEM NO AL TANCAMENT DE LA TV3

Davant les alarmants notícies dels darrers dies a la premsa, en el sentit que la Generalitat Valenciana ha amenaçat Acció Cultural del País Valencià per a què deixe d’emetre els canals de Televisió de Catalunya en les actuals freqüències digitals, els ciutadans del País Valencià hem de mobilitzar-nos per a impedir aquesta mesura de censura antidemocràtica. El president Francisco Camps no és qui per a dir-li als valencians quin canal de televisió poden mirar a sa casa (o quin llibre han de llegir, o quina pel·lícula poden vore). La missió d’un polític no ha de ser reduir el ventall de l’oferta comunicativa, sinó assegurar la pluralitat en llibertat. Els polítics estan per a solucionar els problemes dels ciutadans, no per a crear-los.

Llegiu-ho sencer ací. Reenvieu el missatge als amics i a aquestes bústies: https://registrotelematico.mityc.es/aplicaciones/infoabonados/InfoSia.aspx (Ministeri d’Indústria) http://www.pre.gva.es/val/buzon.htm (la nostra “gloriosa” presidència).

Que sàpiga, a més, el nostre ínclit president que, tot i aconseguir que la TV3 no emeta, això no es traduirà en més audiència per a al seu NODO particular: encara que només existira eixa cadena, és tan parcial, tan seguidora del seu amo i tan dolenta, que aprofitaria per llegir més, abans que veure-la i sentir-me insultat cada tres minuts.

Leave a Reply

© 2023 Departament de Llatí de Pedreguer | Entries (RSS) and Comments (RSS)

Powered by Wordpress, design by Web4 Sudoku, based on Pinkline by GPS Gazette