Departament de Llatí de Pedreguer

21 nov.

L’antic Departament ja ?s hist?ria

  Finalment, l'antic bloc del Departament ja està redireccionat a aquest. He tardat una mica perquè no volia perdre els anteriors articles, així que he hagut de provar diferents coses (supose que hi haurà més, però la meua habilitat no dóna més de sí):
  • Primer vaig intentar importar-les a wordpress, però només vaig aconseguir portar-ne 15 i sense comentaris.Annoyed
  • Després vaig intentar crear un altre bloc que permitira la importació de comentaris i articles. WP només permet açò amb blogger o amb Movable; però el primer no podia importar-los de zoomblog i el segon no és gratuït.Cry
  • Finalment, he fet un altre bloc (un altre!), provant el blogger beta i he traslladat tots els articles a aquest: inconvenient: tampoc no puc (si no els copie un a un) recuperar els comentaris. I és una llàstima, perquè considere que aquests són el 90% d'una bitàcola.Undecided

  Però, ai! aquest últim m'agrada tant (tenies raó, Ana) que em fa llàstima deixar-lo com a simple arxiu de l'antic bloc. I probablement l'aprofitaré per a fer alguna coseta més: estem pegant-li voltes a la idea de constituir-lo com a lloc de trobament dels alumnes i ex-alumnes de llatí de l'IES de Pedreguer. Ja tindreu notícies, supose.

 Per què no em passe a blogger beta? Per no dependre d'un servidor alié (tot i que aquest awardspace m'està donant alguns problemes), per disposar d'un munt de plantilles i plugins (ja coneixeu el meu costat desqueferat i provador de xorradetes) i perquè (digueu-me tiquismiquis) Wordpress és de moment l'únic que permet tenir el panell de control en català.

 Salutem plurimam!

Leave a Reply

© 2024 Departament de Llatí de Pedreguer | Entries (RSS) and Comments (RSS)

Powered by Wordpress, design by Web4 Sudoku, based on Pinkline by GPS Gazette