Departament de Llatí de Pedreguer

21 maig

És feina açò que fem?

Pel reconeixement del treball amb tic

Circula per la xarxa una campanya a favor del reconeixement oficial del treball docent orientat a l’ús i el coneixement de les TIC. Tot i haver començat en açò per pur interès personal, a poc a poc, he anat agafant-li el gustet (l’addicció, li’n diuen altres) i he fruit de veritat compartint i aprenent dels altres. També s’ha de dir que darrerament m’ha sigut profitós, fins i tot econòmicament.

Però la realitat és que a efectes oficials encara està poc reconegut. Per això, us anime des d’ací a unir-se a la campanya d’alguna de les maneres que recomanen en el primer enllaç.

I us deixe un enllaç al DOCV,  perquè, tot i escasses, hi ha oportunitats per tal que el nostre treball, almenys, a banda de la satisfacció personal, ens done alguna alegria més crematística: és una convocatòria d’ajudes per al desenvolupament de recursos educatius digitals [costa una mica de descarregar; heu d'anar a la pàgina 62330]

One Response to “És feina açò que fem?”

  1. 1
    José Francisco Durán Medina Says:

    Perdonad que escriba aquí, que quizás no sea el sitio adecuado, pero es la única manera de contactar con vosotros.
    Soy un profesor de Magisterio de la Universidad de Castilla La Mancha, en Toledo. Estoy realizando actualmente una investigación para poder completar mi tesis. Trata sobre la utilización de los Blogs en Educación, o como prefiero llamarlo, sobre los Edublogs.
    Para poder llegar a algunas conclusiones generalizables necesitaría que colaborarais conmigo. Y es para esto para lo que solicito vuestra ayuda. En principio simplemente se trataría de rellenar un brevísimo cuestionario por parte del profesor creador del Blog y de sus alumnos/as valorando la influencia de su edublog en algunos aspectos educativamente importantes.
    Por favor, si están dispuestos a colaborar, les ruego me escriban un email a JoseFrancisco.Duran@uclm.es para que les pueda enviar en un archivo adjunto el cuestionario y luego me lo devuelvan relleno.
    Muchísimas gracias.
    En Toledo tenéis un amigo (y aprovecho para invitaros a visitar esta preciosa ciudad).
    Un abrazo.

Leave a Reply

© 2024 Departament de Llatí de Pedreguer | Entries (RSS) and Comments (RSS)

Powered by Wordpress, design by Web4 Sudoku, based on Pinkline by GPS Gazette