Departament de Llatí de Pedreguer

12 maig

Certamina uaria

Ahir, i fent gala de la meua tendència a explotar alumnes :-) vam anar a la Uni d’Alacant a participar al certamen de llengües clàssiques amb el super R5 sense climatitzador (quasi ens torrem i al pobre cotxe li costà arribar als 100 -potser vaig dinar massa). Blai i Sofia van ser els alumnes masoques que hi van acudir. Al blog del primer teniu un post sobre el tema.
Aprofite l’ocasió per felicitar als alumnes del nostre institut que han participat en diferents “tinglaos” d’aquests, en aquest cas de matemàtiques i valencià. Còpie la notícia del Canfali:

Sis alumnes de l’institut de Pedreguer en la final de l’Olimpiada Matemàtica.
Un grup de sis alumnes de l’Institut d’Ensenyament Secundaria de Pedreguer han aconseguit classificar-se per a la fase final de l’Olimpiada Matemàtica que se celebrarà avui a Callosa d’Ensarrià. Els alumnes són Núria Agües, Francesc Mut, Cristina Durà, Elena Vives, Jaume Server i Joana Ribes.

A més, Joana Ribes i Míriam Far veuran publicats els relats que han presentat al Concurso de Relatos Cortos organitzat per la Asociación Provincial de Libreros, i assistiran el 18 de maig a un acte públic a Alacant per conèixer el nom dels guanyadors.

2 Responses to “Certamina uaria”

  1. 1
    charo Says:

    Enhorabona a tots i totes!

    Salutacions.

  2. 2
    Blai Says:

    Ains… explotador! ;-)

Leave a Reply

© 2024 Departament de Llatí de Pedreguer | Entries (RSS) and Comments (RSS)

Powered by Wordpress, design by Web4 Sudoku, based on Pinkline by GPS Gazette